1. WHERE IS THE STORY OF CYBERPUNK 2077 BASED?

Cyberpunk 2077 Quiz Answers - Quiz Diva
  • Cybercity
  • Day City
  • Night City
  • Cyber District

Right Answer: Night City

2. WHAT IS THE MAIN CHARACTER’S NAME (MALE VERSION)?

Cyberpunk 2077 Quiz Answers - Quiz Diva
  • Victor
  • Vincent
  • Vance
  • Valentin

Right Answer: Vincent

3. WHAT IS V’S PARTERS NAME AT THE BEGINNING OF THE GAME?

  • Jackie Welles
  • Dexter Deshawn
  • Johnny Silverhand
  • Rockerboy

Right Answer: Jackie Welles

4. ALL OF THESE ARE LIFE PATHS EXCEPT:

  • Street Kid
  • Corpo-Rat
  • City Dweller
  • Nomad

Right Answer: City Dweller

5. WHAT BAND WAS JOHNNY SILVERHAND A PART OF?

  • Corpo-Killers
  • Samurai
  • Tyger Dragon
  • Steel Claws

Right Answer: Samurai

6. WHO IS THE MOST POWERFUL CORPORATION IN NIGHT CITY?

  • Militech
  • Kang Tao
  • Night Corp
  • Arasaka

Right Answer: Arasaka

7. WHAT CAN YOU INSTALL INTO V’S BODY TO IMPROVE THEIR ATTRIBUTES?

  • Tech Implants
  • Cyberware
  • Hardware
  • Mechanical Upgrades

Right Answer: Cyberware

8. WHO IS THE MOST VIOLENT GANG IN NIGHT CITY?

  • Maelstrom
  • Tyger Claws
  • Steel Dragon
  • Valentinos

Right Answer: Maelstrom

9. WHO SUPPORTS THE TYGER CLAWS?

  • Arasaka
  • Militech
  • Night Corp
  • Kang Tao

Right Answer: Arasaka

10. WHY WAS CYBERPUNK SO HEAVILY CRITICIZED AFTER ITS INITIAL RELEASE?

  • Poor Graphics
  • Technical Bugs
  • Slow Gameplay
  • All of the Above

Right Answer: All of the Above

11. WHERE IS NIGHT CITY LOCATED?

  • Japan
  • New York
  • California
  • England

Right Answer: California

12. WHO WAS THE FOUNDER OF NIGHT CITY?

  • Michael Night
  • Brandon Night
  • Anthony Night
  • Richard Night

Right Answer: Richard Night

13. WHICH WEAPONS BULLETS AIM FOR YOU AND LOCK ONTO TARGETS?

  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons

Right Answer: Smart Weapons

14. WHICH WEAPONS CAN BE CHARGED AND PENETRATE OBSTACLES?

  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons

Right Answer: Tech Weapons

15. WHICH WEAPONS CAN RICOCHET OFF HARD SURFACES?

  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons

Right Answer: Power Weapons

Tags:

  • cyberpunk 2077 factions quiz
  • which cyberpunk 2077 class are you quiz
  • quiz diva spot the turkey answers
  • spot the snake quiz diva answers
  • quiz diva spot the owl answers
  • cyberpunk 2077 lifepath quiz

Post a Comment

Previous Post Next Post