1. WHAT DID NOTCH CALL ENDERDRAGONS AT FIRST?

Quiz Diva Minecraft Intelligence Test Quiz Answers
  • Blockosaurus
  • Raqreqentba
  • Shenron
  • King Ghidorah

Right Answer: Raqreqentba

2. WITHOUT THE AID OF OTHER MECHANISMS OR ITEMS, HOW MANY BLOCKS WILL POWER TRAVEL THROUGH A REDSTONE “WIRE” CONSISTENTLY FOR?

  • 12 Blocks
  • 17 Blocks
  • 20 Blocks
  • 15 Blocks

Right Answer: 15 Blocks

3. A REDSTONE REPEATER HAS FOUR DIFFERENT DELAY SETTINGS THAT YOU CAN TOGGLE, EACH ONE INCREASING THE SIGNAL DELAY BY HOW LONG?

  • .1 Seconds
  • .01 Seconds
  • 1 Second
  • 2 Seconds

Right Answer: .1 Seconds

4. HOW CAN YOU TOGGLE THE POWER OF A REDSTONE TORCH?

  • Providing power directly to the torch itself
  • Attaching a switch directly to the redstone torch
  • Providing power to the block it is on
  • You can’t toggle the power of a redstone torch
  • None of the above

Right Answer: You can’t toggle the power of a redstone torch

5. IF YOU NEEDED TO INVERT THE SIGNAL IN A SECTION OF A CIRCUIT, WHAT SORT OF LOGIC GATE WOULD YOU NEED TO CREATE?

  • AND Gate
  • NOT Gate
  • OR Gate
  • XOR Gate

Right Answer: NOT Gate

6. MANY BLOCKS AND MECHANISMS CAN BE AFFECTED BY REDSTONE. WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT ONE OF THOSE?

  • Switching a block of glowstone on and off
  • Setting off a block of TNT
  • Opening and closing a fence gate
  • Activating a sticky piston

Right Answer: Switching a block of glowstone on and off

7. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE WITH REGARDS TO WEIGHTED PRESSURE PLATES?

  • A weighted pressure plate can only be activated by a player standing on it
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it
  • A player standing on a weighted pressure plate will have no effect on the output signal
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the size of the entity(ies) on it.

Right Answer: The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it.

8. UPPOSE YOU FILL A DISPENSER WITH ARROWS. A REDSTONE CIRCUIT WOULD BE ABLE TO FIRE OUT ARROWS FROM THE DISPENSER. WHAT MECHANISM WOULD YOU USE INSTEAD IF YOU WANT THE ITEMS INSIDE TO SIMPLY BE DROPPED OUT?

  • Hopper
  • Dropper
  • Topper
  • Filler

Right Answer: Dropper

9. WHICH OF THESE IS A REDSTONE COMPENSATOR NOT RESPONSIBLE FOR?

  • Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater
  • Producing an output signal proportional to how full a container is
  • Comparing two input signals and producing an output signal equal to the difference between the two inputs
  • Comparing two input signals and producing an output signal based on which input is strongest

Right Answer: Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater

10. WHICH OF THESE SCENARIOS IS NOT POSSIBLE BY UTILISING REDSTONE AND REDSTONE COMPONENTS?

  • Controlling a set of doors based on light level
  • Sending a minecart along a track
  • Toggling the state of a lever
  • Playing a tune on a series of note blocks

Right Answer: Toggling the state of a lever

11. WHEN DID ZOMBIES STOP DROPPING FEATHERS?

  • 1.1
  • 1.0
  • Beta 1.8
  • Beta 1.6

Right Answer: Beta 1.8

12. WHEN YOU TOUCH A CACTUS, HOW MUCH DAMAGE DO YOU TAKE?

  • .5 hearts
  • 1.5 hearts
  • .3 hearts
  • 1 heart

Right Answer: .5 hearts

13. WHEN WERE PISTONS FIRST IMPLEMENTED?

  • Beta 1.6
  • Beta 1.5
  • Beta 1.8
  • Beta 1.7

Right Answer: Beta 1.7

14. HOW DO YOU CRAFT A CHISELED SANDSTONE BLOCK?

  • One sandstone block on top of another
  • Two sandstone blocks side-by-side
  • Two sandstone slabs side-by-side
  • One sandstone slab on top of another

Right Answer: One sandstone slab on top of another

15. WHAT DOES MILK DO WHEN DRANK?

  • Removes any potion effects.
  • Replenish Armor.
  • Replenish Health.
  • Increase Heart count.

Right Answer: Removes any potion effects.

16. IF YOU WOULD PLACE DOWN A NOTE BLOCK, THEN LEFT CLICK IT, WHAT NOTE WOULD IT PRODUCE?

  • A#
  • C#
  • F#
  • G#

Right Answer: F#

17. HOW MANY DIFFERENT COLORED WOOLS ARE THERE?

  • 18
  • 17
  • 14
  • 16

Right Answer: 16

18. HOW MUCH DAMAGE DO DIAMOND SWORDS DEAL?

  • 2.5 Hearts
  • 3.5 Hearts
  • 3 Hearts
  • 4 Hearts

Right Answer: 3.5 Hearts

19. HOW DO YOU CRAFT A SHULKER BOX?

  • Shulker Shell next to a Chest
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Horizontally)
  • Shulker Shell on top of a chest

Right Answer: Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)

20. HOW MANY BRICKS DO YOU NEED TO CRAFT A FLOWER POT?

Right Answer: 3

Tags:

  • quiz diva minecraft crafting quiz answers
  • quiz diva answers
  • quiz diva roblox answers
  • minecraft quiz diva 2021
  • ultimate minecraft quiz v3 quiz diva answers

Post a Comment

Previous Post Next Post