CoinMarketCap users can learn about Perpetual Protocol (PERP) and take a short quiz to get rewarded. The Perpetual Protocol “Learn & Earn” Campaign's reward pool consists of Perpetual Protocol (PERP) tokens worth $50,000. Successful users will receive Perpetual Protocol (PERP) tokens worth $5 as well as 50 Diamonds as a reward!
CoinMarketCap Perpetual Protocol Learn & Earn Quiz Answers

Pre Requisites for CMC Learn & Earn Campaign;

Coinmarketcap Account

Binance(KYC Verified A/c)

- Must Participate only once per quiz

The Perpetual Protocol "Learn & Earn" Campaign will run from 2021.11.04 (12:00 PM UTC) to 2021.11.17 (23:59:59 PM UTC).

Dedicated Link to Quiz: https://coinmarketcap.jotform.com/213048084074957

Q1. On Perpetual Protocol, users can provide liquidity with up to _x leverage?

Ans: 10

Q2. Which one of the following is NOT an advantage of Perpetual Protocol?

Ans: It offers real-time customer service

Q3. In order to trade on the protocol, which asset(s) do you need in your cryptocurrency wallet?

Ans: ETH & USDC

Q4. Which scaling solution is Perpetual Protocol built on?

Ans: Arbitrum

Q5. What is a perpetual contract?

Ans: A financial product that enables you to speculate on any asset’s price movement.

Q6. To provide liquidity on the protocol, the only way to do it is to manually select which market to provide liquidity to and in which price range. True or False?

Ans: True

Perpetual Protocol allows cross-margin mode at launch. What does that mean?

Ans: You can open multiple positions using your account balance as the collateral.

Q7. Can anyone open new markets on Perpetual Protocol and get a cut of the transaction fees in the future?

Ans: Yes

Post a Comment

Previous Post Next Post